Amace is ook een RV-kantoor!

Enige tijd geleden hebben wij bij Amace al de champagne ontkurkt. Ik ben namelijk benoemd tot Register Valuator (RV),  zie: www.nirv.nl. Dat komt er in gewone mensentaal op neer dat ik specialist ben op het gebied van waardebepaling van bedrijven.

Wat onze klanten daar aan hebben vraag je je misschien af? Ik zal het kort uitleggen. Door mijn benoeming als RV is Amace per direct een officieel RV-kantoor. Dat is handig als je in de toekomst te maken krijgt met vragen als 'Hoeveel is mijn bedrijf waard?', 'Ik wil mijn bedrijf verkopen, waar moet ik rekening mee houden?' en 'Ik kan een mooi bedrijf kopen, is dat een verstandige zet?'. 

Als RV-kantoor hebben we niet alleen antwoord op deze vragen, we kunnen je ook daadwerkelijk helpen bij de dealmaking die er bij komt kijken. We merken dat steeds meer klanten bij ons komen met RV-gerelateerde vragen. Daarom is het fijn dat we nu officieel erkend en gecertificeerd zijn op dit gebied. Wij blijven ons altijd ontwikkelen om onze klanten ten allen tijde te kunnen assisteren en de vragen te kunnen beantwoorden.

Mocht u RV vragen of informatie willen ontvangen, horen wij dit uiteraard heel graag.

Door drs. Arlo van der Meer RA RV op 18/03/2016

Overige nieuwsartikelen