Amace, your next level

Amace is een innovatieve dienstverlener in de accountancy. Wij creëren vrijheid voor onze relaties. Financiële vrijheid, maar wij zijn ook die strategische sparringpartner die je verder brengt. Your next level.

Over Amace

Graag stellen wij ons hierbij voor, samen zijn wij Amace. Wij bieden onze relaties zoveel mogelijk 'vrijheid'​: al onze activiteiten zijn er dan ook op gericht om onze relaties zoveel mogelijk te ontzorgen. Wij zijn dan ook erg betrokken bij onze relaties, begrijpen hun onderneming en de personen daarachter. Wij gaan veelal net iets verder en krijgen het onmogelijke voor elkaar. 

Wij communiceren in een voor de ondernemer begrijpbare, heldere taal en bieden kwalitatief hoogstaande dienstverlening die we op een praktische wijze vormgeven. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het op maat leveren van financiële en fiscale diensten aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Met ons jong, dynamisch en gedreven team van ca. 30 professionals zijn wij de experts op ons vakgebied. Innovatie is voor ons een ‘must’ en wij zijn er dan ook continue op uit om ons zelf en de processen te verbeteren. Wij doen dit met veel plezier: plezier met ons team, maar juist ook met onze relaties. 

Amace, your next level.

Wat wij doen

Audit & Assurance

Het verkrijgen van zekerheid bij de jaarrekening kan een wettelijke verplichting zijn. Wij beschikken over een WTA-vergunning en een professioneel audit team staat klaar om een audit voor u te verzorgen. De divisie Audit & Assurance houdt zich bezig met verschillende assurance-opdrachten. Deze opdrachten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

 • Controleverklaring bij de jaarrekening;
 • Controleverklaring bij een subsidieverantwoording;
 • Beoordelingsverklaring bij de jaarrekening;
 • Bijzondere controleverklaringen zoals bijvoorbeeld een oplageverklaring, verklaring verzekerd belang.

Wij hanteren een risicogerichte controle-aanpak, waarbij wij werken met geavanceerde software die naadloos kan communiceren met uw administratieve software. De accountantscontrole zullen wij uitvoeren, waarbij efficiëncy, doortastendheid en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staan. Op een pro-actieve wijze denken wij mee met uw organisatie, de gesignaleerde risico's en risicobeheersing met als doelstelling de primaire processen binnen uw organisatie verder te optimaliseren. 

Transaction services

Iedere ondernemer krijgt wel eens te maken met de volgende vragen: 

 • Hoeveel is mijn bedrijf waard?
 • Hoe en tegen welke prijs verkoop ik mijn bedrijf? 
 • Ik wil een bedrijf overnemen; hoe doe ik dat?
 • Mijn onderneming heeft behoefte aan een ondernemingsfinanciering; hoe krijg ik dat voor elkaar?
 • De structuur van mijn onderneming is niet optimaal; hoe bereik ik de meest optimale juridische en fiscale structuur?

Wij zijn een officieel RV-kantoor, het team Transactions services bestaat uit onafhankelijke specialisten op het gebied van waardebepalingen van bedrijven en staat onder leiding van een Register Valuator (RV). 

  Als RV-kantoor kunnen wij je niet alleen hiermee van dienst zijn, we kunnen je ook daadwerkelijk helpen bij de dealmaking die hierbij komt kijken.  

  Realtime financieel dashboard

  Voor elke onderneming is tijdige en actuele managementinformatie van belang. Als financieel adviseur begeleiden wij u bij het opzetten van een effectief en efficiënt managementinformatiesysteem.

  Met de ondernemer zullen de wensen in kaart gebracht worden en kan onze dienstverlening hierop afgestemd worden. Graag leveren wij een op maat gemaakte dienst passend bij elke vraag en situatie. Wij kunnen de volledige financiële boekhouding bij u uit handen nemen.

  Daarnaast hebben wij een financieel dashboard beschikbaar met gerealiseerde cijfers, eventueel inclusief een prognose welke afgezet kan worden tegenover het budget en de cijfers van voorgaand jaar. Met inzicht in de financiële gang van zaken in uw bedrijf kunt u tijdig inspelen op actuele ontwikkelingen en zo uw bedrijf beheersen. 

  Advisering

  Onze professionals zijn gespecialiseerd op het gebied van uiteenlopende fiscale- en bedrijfseconomische- en juridische advisering. Ons team kan u onder andere van dienst zijn bij het herstructureren van uw onderneming, advisering over toekomsige belastingverplichtingen en de inbreng van éénmanszaak naar een besloten vennootschap.

  Als ondernemer heeft u te maken met belastingverplichtingen en andere fiscale zaken waarbij wij u kunnen adviseren. Verder kunnen wij tijdens de opzet en de begeleiding van de financiële administratie waardevolle informatie verzamelen over uw bedrijfsprocessen. Op basis van deze informatie zullen wij u adviseren over verbeteringen van de interne beheersing van die processen.

  Salarisadministratie en HRM

  Wanneer u personeel in dienst heeft, zal er een salarisadministratie moeten worden gevoerd. Met behulp van innovatieve online tools kunnen wij uw salarisverwerking en HRM uit handen nemen. De steeds wijzigende afspraken en regelgeving is complex, onze professionals van de divisie Salarisadministratie en HRM hebben zich hierin gespecialiseerd. Wij bieden een pakket van diensten aan afgestemd op de specifieke behoeften van de onderneming. Wij beschikken over alle actuele kennis om uw salarisadministratie te verzorgen en al uw vragen snel en adequaat te beantwoorden.

  Jaarlijkse rapportages

  Iedere ondernemer heeft ongeacht zijn rechtsvorm jaarcijfers nodig. Enerzijds zijn deze cijfers van belang om de ondernemer inzicht te verschaffen in de financiële positie van het bedrijf. Anderzijds kan de jaarrekening ook dienen als verantwoordingsinstrument richting bankier of andere financiers, aandeelhouders, Belastingdienst, Kamer van Koophandel etc. Besloten- en naamloze vennootschappen hebben zelfs een wettelijke plicht tot het opstellen van een jaarrekening en de verplichting tot publicatie bij de Kamer van Koophandel van deze jaarrekening. 

  Wij verzorgen op basis van de financiële administratie de samenstelling van jaarrekeningen en de belastingaangiften. Wij zorgen ervoor dat de jaarcijfers voldoen aan alle wettelijke eisen en formaliteiten. Bovendien zullen we in overleg met de ondernemer, waar nodig, financiële informatie opnemen die gericht is op de eigen onderneming. 

  Family Office

  Ons (multi) Family Office biedt ondersteunende diensten aan voor beheer en onderhoud van (een gedeelte van) het vermogen van vermogende families. Wij hebben een real-time performance dashboard ontwikkeld zodat ten alle tijden inzicht bestaat in de vermogenspositie over de familie heen.

  Verder ondersteunen wij op het gebied van finance, contractbeheer en zijn wij de verbinding tussen onze cliënten, hun belastingadviseur, bankier, vermogensbeheerder, etc. Hierdoor worden behoeftes van cliënten integraal aangepakt en ingevuld.

  Van volledige service waarbij wij alles uithanden nemen of een op maat gemaakte service waarbij uw wensen centraal staan, de keuze is aan u.

  Nieuws

  • Update corona: verlenging steunpakketten

   Door drs. Arlo van der Meer RA RV op 18/12/2020

   Afgelopen woensdag heeft het kabinet een nieuw steun- en herstelpakket voor banen en economie gepresenteerd. De NOW blijft in het eerste kwartaal van 2021 gelijk aan het vierde kwartaal van 2020. De TVL is uitgebreid. De TONK (Tijdelijke Ondersteuning Noodzakelijke Kosten) is een nieuwe regeling. Wij houden de van toepassing zijnde steunmaatregelen voor onze relaties in de gaten en zullen deze aanvragen of afstemmen.
    


    

   Lees verder

  • Wijziging regelgeving UBO

   Door Ellen van Velzen MSc op 10/11/2020

   Als gevolg van Europese regels is sprake van nieuwe regelgeving met betrekking tot de UBO, ofwel Ultimate Beneficial Owner. Deze nieuwe regelgeving heeft als doel om financieel-economische criminaliteit tegen te gaan. Vanaf 27 september 2020 hebben organisaties de verplichting tot registratie van de UBO in het UBO-register. Er is een overgangsperiode voor bestaande organisaties, uiterlijk 27 maart 2022 dienen organisaties hun UBO te registreren.

   Lees verder

  • Update corona: aanvulling op derde steunmaatregel

   Door Nickey Hogenboom op 04/11/2020

   De gevolgen van de huidige opleving van het coronavirus en de daardoor getroffen maatregelen hebben flinke gevolgen voor de economie. Het kabinet heeft het derde steunpakket verder aangepast om getroffen ondernemers door deze crisis heen te helpen. Ze stellen extra geld beschikbaar voor ondernemers, zo krijgt de horeca een eenmalige subsidie op aangelegde en nu onbruikbare voorraad. Ook komen meer sectoren in aanmerking voor de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL). Daarnaast worden er ook steunmaatregelen opgezet om de evenementenbranche te helpen, die vaak een groot deel van de jaaromzet in de zomermaanden verdient.

   Het derde steunpakket is zo ontworpen dat het gebruik ervan meebeweegt met omzetverlies. Kort gezegd: hoe meer omzetverlies, hoe meer steun. Ook biedt het pakket ruimte aan mensen en bedrijven om zich aan te passen aan een nieuwe situatie en is het waar nodig een steun in de rug.
   De maatregelen zijn een aanvulling op dat derde steunpakket. Wij zullen de maatregelen voor onze relaties zoveel als mogelijk in overleg aanvragen. 


    

   Lees verder

  Download de Amace app

  Met de Amace app kunt u op makkelijke en veilige wijze informatie uitwisselen en samenwerken met ons. Voor toepassing ontvangt u van ons login gegevens; daarna kunt u met de Amace app op een efficiente en veilige manier: 

  • Documenten goed- of afkeuren;
  • Uw dossier altijd en overal ter inzage beschikbaar;
  • Actuele, op bedrijfsprofiel gerelateerde, nieuwsberichten ontvangen.

  Op Amace kun je rekenen

  Amace is een innovatieve dienstverlener in de accountancy. Wij creëren vrijheid voor onze relaties. Financiële vrijheid, maar wij zijn ook die strategische sparringpartner die je verder brengt. Your next level. Onze kernwaarden zijn:

  Wij zijn onderdeel van je team

  Wij zijn betrokken bij onze cliënten, begrijpen hun onderneming en privé-situatie, en zijn een klankbord op financieel, maar ook op strategisch niveau. We geven advies bij beslissingen en wensen van onze cliënten. Wij zijn de back-up achter de ondernemer, de trusted advisor. We voeren proactief onze werkzaamheden uit op basis van uw behoeften.

  Begrijpelijke taal, heldere keuzes

  We communiceren met onze cliënten in begrijpbare en duidelijke taal. We houden de lijnen kort en onze cliënten hebben voor elke divisie een vast medewerker als aanspreekpunt. Door deze werkwijze leren wij onze clienten goed kennen en kunnen hierdoor een direct en persoonlijk contact aanbieden. 

  Gastvrij, gedreven en leergierig

  Wij zijn open en toegankelijk. We vinden het belangrijk dat onze cliënten zich thuis voelen bij ons kantoor en zij zijn altijd welkom voor advies met een kop koffie of thee. Met onze Amace Academy houden wij ons team scherp en op de hoogte van alle veranderingen en nieuwe ontwikkelingen binnen ons vakgebied.

  Altijd beter dan de rest

  Wij willen ons elke dag verbeteren, zijn altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen binnen ons vakgebied. Dat is onze passie. En dat doen wij op een manier om onze cliënten optimaal te kunnen bedienen.

  Het team van Amace

  Werken bij Amace

  Ons professionele team breidt zich continue uit. Daarvoor zijn wij ook altijd op zoek naar de beste professionals die ons team willen komen versterken. Spreekt ons profiel jou aan? Neem dan contact met ons op via jobs@amace.nl of via ons algemene telefoonnummer. Op dit moment hebben wij ruimte voor de volgende professionals: 

  Geen vacatures gevonden

  Werken bij Amace

  Contact

  Kennismaken met onze professionals? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons langs:

  's-Gravenhage

  Maanweg 174
  2516 AB 's-Gravenhage
  Plan route

  Tel. + 31 (0)70 392 60 00
  info@amace.nl

  Parkeren:
  Vanaf de rijkswegen A-4, A12, A13 is de Maanweg snel te bereiken via de afslag Voorburg na het knooppunt Prins Clausplein. Als u de snelweg afkomt slaat u linksaf de Maanweg op. Bij het eerste kruispunt slaat u rechtsaf de Regulusweg op. Direct nadat u het kantoorpand heeft gepasseerd slaat u rechtsaf het parkeerterrein op. Op het parkeerterrein heeft Amace beperkte parkeeropties.

  Amace Financial Support B.V.

  Kamer van Koophandel:
  27287856

  Download algemene voorwaarden

  Amace Audit & Assurance B.V.

  Kamer van Koophandel:
  27328790
  Registratienummer AFM (WTA-vergunning):
  13020067

  Download algemene voorwaarden

  • Amace is aangesloten bij:
  • Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants
  • Nederlands Instituut voor Register Valuators
  • Register Belasting Adviseurs